Ben jij ook zo’n theeleut / coffee addict? Dan is deze mok echt iets voor jou!

Elke ochtend heb ik écht koffie nodig om op te staan. En bij een avondje bankhangen hoort een kopje thee, kortom I definitely needed this cup!

KadofoohHip&Hout bestaat nu 3 jaar en is opgericht door Maris. Het bedrijf is ontstaan door een moederdag cadeautje van tekst op hout. Dit heeft zich verder ontwikkeld tot een webshop. KadofoohHip&Hout heeft unieke en pakkende items die je niet overal ziet. Alle producten zijn ‘anders en eigen’. Je bent bij de juiste webshop als je op zoek bent naar cadeautjes. Ook zijn er super leuke items voor in je interieur.

ea6a13ad-5ac1-42c5-b823-aa98146dfa15
Op de mok staat Mok Chick, een design zelf ontworpen door Kadofooh Hip&Hout. De mok is lekker groot en houdt goed vast. De webshop is kleinschalig, dit maakt de webshop juist leuk. De items worden met de hand geschilderd. Voor €8,90 ben jij ook een Mok Chick. De verzendkosten bedragen €5,90. De levertijd bedraagt 12 dagen. De items worden verzonden via POSTNL met een track & trace code. KadofoohHip&Hout werkt samen met Made by Mone en hebben diverse verkooppunten.

Wat vind jij van mijn Mok Chick?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment