Wist je dat er in Harrods de grootste champagnebar van Moët & Chandon is. Je kunt hier alle champagnes van het merk bestellen.

Het interieur is echt wauw! Art-deco style, met een disco twist. Je vind de champagnebar op de begane grond van Harrods, bij de beauty afdeling. De hotspot heeft een gouden plafond, en er zijn overal spiegels te vinden. Een goed excuus om op citytrip naar London te gaan 😉

Je bent bij Moët & Chandon ben je aan het juiste adres voor bubbels. Ze hebben uiteraard alle klassiekers. Ook kun je kiezen voor een lekkere cocktail op basis van je fave bubbles. Je kan er ook een hapje bij bestellen (zoet en hartig).

Fun fact: dit is het eerste permanente champagnebar van Moet & Chandon in Europa.

Wij vonden dit de perfecte shopping break. In Harrods kun je namelijk goed winkelen. Je kan je hier wel uren vermaken! Wij hadden we ruim van te voren een plekje bij de champagnebar gereserveerd, gezien het er altijd aardig druk is. En we moesten en zouden hier natuurlijk heen gaan.

Aan de bar is er voor 34 personen plek. Je hebt ook leuke tafeltjes aan de zijkant, hier zaten wij. De kaart is trouwens alleen al amazing. Wat ook leuk was, waren de uitzonderlijke flessen op de kaart, zoals 1959 Grand Vintage Magnum met een waarde van 4.400 euro.

Ben jij een fan van champagne? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment