image (4)

Net terug van vakantie en meteen weer aan het werk / bloggen. Op 30 augustus ben ik naar de Modemusthsves pop-up store geweest in Amsterdam. Het event begon om 10.00, dat betekende op tijd naar Amsterdam. Fashionistas hebben namelijk geen zin om te winkelen bij de pop-up store in drukte.

image (5)

Ik vind zelf dat ik goed geslaagd ben. Het eerste item wat ik heb gekocht is dit IT-t-shirt. FOOD. WATER. FASHION. LET’S GET BACK TO THE ESSENTIALS. is de opdruk van het t-shirt. De statement necklace (grijs, roze, zilver) heb ik ook gescoord. Ik zag hem bij Modemusthave meisje Elise en was meteen verliefd!

image (6)

Naast het t-shirt en de ketting heb ik ook dit jasje gekocht. Ik ben er super blij mee. Het jasje staat bij alles! Daarnaast is hij niet te dik, en niet te dun. Toevallig had Elise dit jasje ook aan. Ik draag hier trouwens een S/M en hij zit prima.

image (9)

 

M’n laatste aankoop is gespot bij de Shoeheaven van de Modemusthaves pop-up store. Ik had geluk, want er was nog maar een maatje 39 van de enkelboots. De laarsjes zijn makkelijk te combineren. M’n vriendin Gina heeft deze laarsjes ook gehaald. Nu zijn we dus fashion twins, ha-ha!image (3)

Zo, klaar met shoppen bij de pop-up store. De pop-up store was trouwens op Kerkstraat 61, Amsterdam. We zijn beiden super blij met onze aankopen. Bij de kassa kregen we de tas Buy Now Or Cry Later (t.w.v. 10 euro). Super leuke gift dus!

Wat vind jij van mijn aankopen? En wat vind je van Modemusthaves? Let me know!

image (11)

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

Write A Comment