NEW-MM6-NB2

Modemusthaves lanceerde vandaag hun nieuwe website. Daarnaast hebben ze een nieuw logo ontworpen. De nieuwe lay-out is wat fijner om te bekijken. De foto’s zijn groter, alsdus duidelijker. Modemusthaves heeft leuke quotes en foto’s van achter de schermen toegevoegd. Door de lancering van de nieuwe website is er alleen vandaag gratis verzending!

Modemusthaves maakte de lancering van hun nieuwe website bekend via ILFN, Facebook en de mail. Ze vermeldden in de email dat het werken aan MM’s nieuwe design een geheim van Elise en de Modemusthaves meiden was. De webshop heeft niet alleen een ander uiterlijk, maar ook andere snufjes.

Een ander nieuw aspect van de website is dat je items kunt toevoegen aan je wishlist. Dit doe je door op een hartje te klikken.  Ook zijn er stylings adviezen van it-girls, stylisten en bloggers, zoals Bastiaan van Schaik. Het is fijn dat je nu kunt zien welke items weer op voorraad zullen komen. De website past zich aan op elk apparaat. Je hoeft dus niet in te zoomen, of van apparaat te veranderen om makkelijk te kunnen shoppen op Modemusthaves.

home-freeshipping

Maar het gaat natuurlijk om de kortingscode om je items gratis te laten verzenden. Het nieuwe design is vanochtend gelanceerd. Dit viert Modemusthaves doordat je de hele dag je bestelling gratis kunt laten bezorgen met de code: FREESHIPPING.

Op werkdagen voor 21:30 besteld is dezelfde dag verzonden. Modemusthaves heeft een 100% tevredenheidsgarantie, dit betekent als wij blij zijn, zijn zij ook blij – If you’re happy, we’re happy.

mmm

Ik vind de verbeterde en vernieuwde site van Modemusthaves erg leuk geworden. Het is overzichtelijker en dus ook duidelijker. Dit maakt het allemaal makkelijker om te winkelen, en dat is wat fashionistas willen!

Wat vindt jij van de nieuwe website?

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment