Moak Pancakes is de plek als je gek bent op pancakes. Er zijn drie locaties in Amsterdam: de Pijp, het Centrum en West. Ook kun je hier heerlijke sapjes halen. Meer weten over deze hotspot? Lees dan verder!

Moak is opgericht door twee vrienden. Moak is in 2016 opgericht; een plek met lekkere American pancakes, gastvrijheid en old-school hip hop. Moak is geen standaard pannenkoeken restaurant. Je hebt er verschillende (verrassende) combinaties, denk aan een pancake met zalm en avocado. Of bijvoorbeeld een vegan pancake met handgeplukte saffraan erin. Moak gebruikt 100% biologisch tarwemeel met veel voedingsstoffen, vezels en vitamines.

Zoals ik al zei, de sapjes bij Moak zijn delicious! Ik ging voor een ananas sapje (hoog in vitamine C), een gember shot. Je kunt ook voor een boozy brunch gaan. Je hebt bij Moak lekkere champagne en mimosa’s op de menukaart staan. De pancake die ik koos heet The Supa Dupa. Dit is een stapeltje pancakes overgoten met huisgemaakte chocolade saus, banaan, aardbeien, blauwe bessen en geraspte kokos. Een andere favoriet van mij is de Infamous (deze wordt geserveerd met pindakaas, chocoladesaus en vers fruit).

Het exacte adres van Moak Pancakes in de Pijp is:

Ferdinand Bolstraat 11
1072 LA Amsterdam 

Deze vestiging is elke dag geopend van 08.30 tot 15.30.

Welke pancake zou jij kiezen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment