IMG_0220

“Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, is onze cosmetica volledig natuurlijk en geen van onze producten wordt getest op dieren, omdat we geloven in schoonheid zonder wreedheid.” Dit is de visie van Mineralissima, het merk waar wij make-up van bestelden, klinkt goed he? Lees verder om erachter te komen wat we ervan vonden!

IMG_0222

Wij bestelden onder andere een Cheeky Blusher en een Ibiza Bronzer. De Cheeky blush kun je bestellen voor €11.50, maar mocht je nou twijfelen, dan kun je van ieder product een tester kopen! Super idee toch? De tester van de blush kost maar €2.30. De Ibiza bronzer kun je voor €13.50 bestellen en de tester voor €2.50! Wij zijn erg tevreden over beide producten (dat het niet op dierengetest is, maakt ons natuurlijk nog blijer)!

IMG_0219

We vinden het leuk om te experimenteren met oogschaduw. Deze kleuren spraken ons erg aan; Nutmeg en Whisper.

De kleuren van de oogschaduws hebben veel pigment. Dit vinden wij een groot voordeel. De eyeshadows zijn leuk voor een nude-eyelook op een feestje of als casual day. Daarom kozen we deze kleuren, omdat ze overal bij passen.

De Mineralissima oogschaduws kosten €6.25 per stuk. En voor slechts €1.35 heb je al een tester.
IMG_0218
Om de nieuwe items aan te brengen hebben we natuurlijk wel kwasten nodig. We bestelden een oogschaduw kast en een schuine poederkwast erbij.

De poederkwast kan je gebruiken bij het aanbrengen van blush en bronzer.  De kwast kost €6.50, een echt koopje!

Wat staat er op jou wishlist van Mineralissima make-up?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

    • Come-Moda Reply

      Zeker, we zijn super tevreden met de make-up en kwasten!

Write A Comment