10669999_448047085333374_278082932955317754_nMimi Nizan, de tekenblogster die ik heb ontmoet op Vogue Fashion Night Out. Laatst was ze te zien op RTL 5, op rtl Boulevard. Dit is haar art website: http://www.miminizan.com. Mimi werkt samen met bekende merken zoals Moët & Chandon en Ugg. Mimi tekent al vanaf kleins af aan. Ze tekent vooral wat ze zelf leuk vindt! Elke dag is ze bezig met het zoeken van nieuwe kansen/samenwerkingen.

IMG_0180.JPG

Quote van Mimi over haar blog; “Ik ben mijn blog begonnen met de intentie om mijn illustraties aan anderen te laten zien. In 2010 had ik voor het eerst een expositie tijdens de Amsterdam Fashion Week en eigenlijk toen bedacht ik mij dat ik hetzelfde ook op een blog zou kunnen uiten. Ik ben daarom destijds een blog begonnen om mijn passies te kunnen delen met de buitenwereld.

 

IMG_0183.JPG

Samen met m’n vriendin Bo op de foto met onze tekeningen. Kijk eens hoe blij we zijn. Het duurde per portret ongeveer 15 minuten. Het portret is gebaseerd op je look van die dag, super cool! Het was erg leuk dat Mimi me herkende toen ik mezelf voorstelde. Dat was even een PROUD momentje.

IMG_0181.JPGMimi Nizan is half Frans, half Antiliaans. Ze heeft geen kunstopleiding gedaan, maar meer de media kant. Het is dus grappig om te zien dat je geen kunst academie hoeft te volgen om kunstenaar te worden. Mimi vindt zelf dat je niet specifiek een opleiding er voor nodig hebt. Je hebt tekenen in je of niet, net zoals zingen.

Mimi haar illustraties hebben altijd iets te maken met mode. Zo combineert ze haar twee passies met elkaar. Over het algemeen hebben de tekeningen meestal iets surrealistisch en het zijn altijd vrouwen, eigenlijk tekent Mimi nooit een man. Dit is Mimi haar Instagram: Miminizan

Wat vind jij van Mimi haar illustraties?

IMG_9983

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment