Good food is good mood. Vandaag meer over mijn Boozy Brunch ervaring bij de hotspot Midtown Grill Amsterdam.

Als je een vleesliefhebber bent, ken je waarschijnlijk Midtown Grill Amsterdam al. Het restaurant opende in 2010 haar deuren, en behoorde al snel in de top 10 steakhouses van Amsterdam (volgens TripAdvisor). Naast het aanbod aan vleesgerechten, kun je hier ook terecht voor van vis- en vegetarische gerechten. Midtown Grill Amsterdam is geïnspireerd door de Amerikaanse stekhouses – deze invloeden zie je ook terug op de menukaart.

Het interieur is hip, stoer en chique – met Amerikaanse tinten. Wat ik ook leuk vond waren de ronde tafels. Ideaal voor een boozy brunch – een goed gevulde tafels met alle lekkere items van het menu (to share natuurlijk). Boozy Brunch, wat houdt dit in? Roast rib, gegrilde garnalen, wafels, cocktails; en ga zo maar door.

Openingstijden restaurant

Lunch               ma-zo 12.00 uur tot 16.00 uur

Diner                ma-zo 18.00 uur tot 22.30 uur

Hierboven wat kiekjes van de lekkere gerechten. Wist je trouwens dat je ook allemaal verschillende soorten messen hebt om je vlees mee te snijden? Elk mes heeft een uniek verhaal, dit vond ik zelf een erg leuke ervaring. Ook kon je meekijken hoe de koks aan het werk zijn vanuit de open keuken.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de prijs! De kosten van de Meat Me For Brunch zijn €39 per persoon. Je kunt online reserveren via de volgende link: Boozy Brunch. Het restaurant zit op de Stadhouderskade 12, Amsterdam NH 1054 ES. Je kunt er makkelijk komen met het openbaar vervoer, of met de auto (parkeergarages zat in de buurt).

Ben jij wel eens bij Midtown Grill geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment