michaelkorsbeautyZoals jullie misschien wel weten zijn we bij come-moda groot fan van Michael Kors. Helaas groeit bij ons het geld ook niet op de rug en daarom hebben we een wishlist van sieraden gemaakt, voor one day. Wil je weten wat onze droomsieraden zijn? Lees dan verder.


Bij Come-moda zijn we natuurlijk gek op matchen en daarom hebben we onze wishlist ook perfect gematcht. Wij dragen vooral zilveren sieraden, hierom hebben we ook gekozen voor een zilveren set. Onze wishlist hebben we samengesteld aan de hand van brandfield.nl, omdat ze zo’n enorme ruime en overzichtelijke keuze hebben!
mkj2658040

Allereerst een stoere ring met het logo van Michael Kors, het mag natuurlijk duidelijk zijn dat hij van Michael Kors is. Leuk te matchen met een dun armbandje, zodat je hand alsnog elegant oogt.  Daarom de schattige armband:

MKJ3960040Maakt je pols net weer even wat vrouwelijker en dat hartje erop is enorm schattig! Gelukkig hebben we twee handen en dus hebben we nog een armband op onze wishlist de Heritage Armband. Deze armband is net als de ring een beetje stoer en grof, daarom zouden wij ze niet aan dezelfde arm doen, maar juist allebei aan een andere. Bij deze armband zou je dan juist weer een dunnere ring kunnen doen.

Onze nek mag niet achterblijven, daarom een simpele ketting, die toch je outfit chique afmaakt! MKJ2655040

Last but not least: onze oren, bij Come-Moda zijn we gek op allerlei soorten oorbellen, maar deze simpele tijdloze oorbellen zijn toch wel onze favoriet. Te combineren bij zo’n beetje iedere outfit, dus je kunt ze lekker een paar dagen inhouden!

MKJ3966040

Wat staat er op jouw sieraden wishlist?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment