michael kors slavenarmband trendjuwelier

Als Michael Kors lover wilde ik meteen alle sieraden van de nieuwe sieradencollectie Lente 2015. Online zag ik een leuke armband op Trendjuwelier. Benieuwd? Lees dan verder!

De armband matcht leuk bij mijn zilveren Michael Kors horloge. Aan het begin was het even wennen met het om en af doen van het slavenbandje, maar later had ik het door. De armband zal niet snel afglijden door de sluiting, wat ik een voordeel vind.
michael kors slavenarmband trendjuwelier
De slavenbanden van Michael Kors staan bekend om de prachtige uitstraling. Mijn armband is geheel afgemaakt met details! Het merkteken ‘Michael Kors’ staat op de voorkant van mijn armband. Het materiaal van de armband is staal. De diameter van mijn nieuwe slavenband is 63 mm. De armband is verstelbaar door middel van een kliksysteem.
Trendjuwelier heeft een groot Michael Kors assortiment. Michael Kors is de grootste Amerikaanse ontwerper op het gebied van sieraden, horloges en andere luxe accessoires. Maak jouw trendy look compleet volgens de laatste mode! Denk aan oorbellen, armbanden en elegante armbanden. Het leuke van Michael Kors zijn sieradenlijnen is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere sieraden. De sieraden zijn erg fijntjes, dit maakt het makkelijk om te mixen en matchen.
michael kors slavenarmband trendjuwelier

Trendjuwelier is dé grootste online webshop op het gebied van sieraden en horloges. Ze hebben assortiment met top merken. De sieraden en horloges zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.De webshop heeft een snelle (gratis) levering. Je kunt achteraf betalen, dit bespaart je een hoop retour gedoe.

Je kunt je eigen Michael Kors slavenarmband hier  bestellen voor EUR 99,- incl. BTW. De armband is voorradig, dus als je hem vandaag besteld heb je hem binnen 1  à 2 werkdagen thuis.

Wat vind jij van mijn nieuwe armband?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment