img_3365-1

Mijn laatste maand in Spanje is voorbij gevlogen bestaande uit; kerst, NYE en afscheidsborrels/dinners. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Zoals ik in mijn vorige artikel vertelde, heb ik kerst gevierd bij Monica. Spaanse mensen vieren kerst heel hecht met familie, daarnaast speelt eten een grote rol. We hebben wel vier dagen achter elkaar uitgebreid gegeten. Het gala waar ik over schreef, was super leuk om mee te maken. Iedereen zag er fancy uit. Het restaurant was ook nog eens prachtig. We hadden een uitgebreid menu met onbeperkt vino’s & cava (love it!).

Op de foto op de onderste rij, in het midden, zie je een foto van mijn nieuwe accessoire. Dit was een cadeautje van Monica en haar ouders. Je draagt het sierraad ongeveer op het midden van je arm, in plaats van om je pols.

img_3175

Oud en nieuw heb ik gevierd in Barcelona. In Spanje is het een gewoonte om om 12 uur 12 druiven te eten. Elke druif brengt voor elke maand geluk. Voor iemand die niet gek is op druiven is dit niet ideaal, maar natuurlijk deed ik wel mee met de traditie! Er komt nog een leuk artikel aan met travel tips voor Barcelona.

img_3368
Aan alle leuke dingen komt een einde, dus moeten er ook ook afscheidsborrels komen. Op de bovenstaande foto zie je mijn Valenciaanse Dutchies. De foto links onder was genomen met een Polaroid camera (dit staat nog op mijn wishlist).

Zondag 17 januari vlieg ik terug naar Nederland. Ik zal nog vaak Spaanse/Engelse woorden gebruiken in mijn gesprekken, don’t blame me!

Heb jij nog tips voor mij om zo snel mogelijk aan de koude temperaturen te wennen?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment