In het nieuwe muzikale kookprogramma van MTV, Brothers Green: EATS!, geven Josh en Mike Greenfield hun eigen draai aan bekende gerechten. Afgelopen zondag was de eerste aflevering. Drie keer raden wie een meet & greet heeft gehad met de broers.. Ben je benieuwd hoe dit was?

De broers uit New York proberen met zo min mogelijk geld een heerlijke maaltijd te serveren. Simpel, goedkoop en creatief zijn de kernwoorden van de show. Het programma is op koken gericht, maar ze zijn beiden muzikant. Ze gaan met veel muzikanten om.

Josh en Mike zijn niet bepaald traditionele koks. Pizza zonder oven? Geen probleem! . Alles kan en alles mag. De twee mannen creëren met alledaagse voorwerpen nieuwe maaltijden. Hun inspiratie halen ze uit het New Yorkse leven.

MTV’s Josh en Mike, van de nieuwe MTV show Brothers Green: EATS!, lieten zich uitdagen door het publiek om van de meest random ingrediënten eetbare hapjes in elkaar te draaien.

Geen dure kookgerei in huis? Dan gebruik je toch een waterflesjes om beslag voor de pancakes in te doen! Net zo lekker. 

Ik heb deze heerlijke hamburgers van de broers geproefd. Mijn vriend en ik vonden ze heerlijk! Er werden bagels gebruikt voor de burgers. Er werd boerenkool gebakken, wat ik nog nooit eerder heb gezien! De burgers waren gemaakt van gehakt met roggebrood, een echte uitvinding.

Hier nog wat foto’s zodat jullie een sfeer impressie krijgen:

De broers en hun vriend druk bezig met de bagel burgers.

De broers zijn echt knetter gek! Dat zie je ook hier op de foto ha-ha!

Heb jij de aflevering van EATS! gezien? Laat me dan even weten wat je er van vond

IMG_1969-300x300-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

    • Come-Moda Reply

      Het is erg grappig, ik heb het afgelopen zondag ook gekeken!

Write A Comment