How cute is new long lasting lipstick of Clinique? Curious how it looks on me?


Normaal gesproken ben ik niet zo van de felle rode lipsticks, maar toen ik dit pareltje in mijn brievenbus ontving was ik erg happy. Dit is de nieuwe long lasting lipstick van Clinique. De kleur is Matte Crimson.

Helaas is de lipstick niet verkrijgbaar in de winkel, dit is een exclusief exemplaar voor de Beauty Lover Clinique van Glamour.De lipstick is getest op allergieën, just like all the other Clinique producten. De lipstick is 100% parfum vrij.


Ik heb natuurlijk even getest of de lipstick nou écht long lasting is, na een dag werken. Vier lattes verder, en de lipstick zit er nog steeds tip top uit.

Hoe vind jij deze long lasting lipstick bij mij staan? En wat is jouw favoriete red lipstick?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment