IMG_3886.JPG

Als fashionista wil je alles met elkaar matchen. Dus ook de Come-Moda huisstijl match ik met elkaar op de website, Facebook en ga zo maar door. De huisstijl is roze, zwart, wit en grijs. Op Facebook postte ik laatst een foto van mijn visite kaartjes, matching met mijn iPhone case.

Als je je iPhone of tablet wilt laten personalizeren ben je bij Gocustomized.com aan het goede adres. Je kunt bij deze online store je iPhone, iPad of Samsung smartphone kan voorzien van een uniek eigen ontwerp. De website biedt ontwerpen aan voor verschillende smartphone types: alle iPhones (4 tot 6plus), Samsung,  HTC, Sony Xperia,Nokia, Alcatel en Huawei. Ook kun je een iPad smartcover bedrukken met een foto, logo, of eigen tekst.

Het bedrijf heeft twee onderdelen. Een ontwerp gedeelte voor smartphones en tablets, maar ook een designer collectie. De designer hoesjes zijn ontworpen door de designers van Gocustomized. Je kunt kiezen uit transparant, hout, rondom bedrukt en een smartcover. Kortom: het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment. Voor ieder zit wel een leuk hoesje bij.

10502116_640106019433555_5327158560614674234_n

Alle cases, covers en hoesjes die Gocustomized gebruikt worden in zeer hoge kwaliteit gedrukt, gegarandeerd krasvast, zonder gebruik te maken van stickers. Dit betekent dat de tekst niet snel los laat. Ik koos voor het hardcase model in het wit voor de iPhone 5. Hier kun je je eigen telefoonhoesje ontwerpen.

In het kort: telefoonhoesjes vanaf € 14,95. Gratis en snelle verzending. Veel soorten cases, covers en hoesjes zoals een hardcase, softcase, portemonnee hoesje, smartcase, smartcover.

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn iPhone case. Ik wilde jullie op de hoogte brengen van dit leuke concept. De hoesjes zijn ook leuk en origineel om als cadeautje te geven!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe hoesje?

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment