Matcha Maffia Amsterdam is een Instagram-waardige hotspot in de Pijp, ze verkopen drankjes die er niet alleen fabulous uit zien maar ook echt goed voor je zijn!

Zegt matcha je niks? Dat had ik op het begin ook. Matcha is een poedervormige groene thee die voor een boost zorgt – en dat de hele dag door. Matcha Maffia Amsterdam verbouwt hun eigen matcha in het Japanse plaatsje Uji niet ver van Kyoto vandaan. Op de farm wordt de matcha verbouwd, geoogst, verwerkt en daarna direct naar Amsterdam gescheept.

Colorful & delicious hot and iced matcha tea lattes, Instagram friendly art and decoration.

Een drankje met een dosis match poeder is staat gelijk aan het drinken van tien kopjes groene thee. Er zijn verschillende drankjes op de kaart bij Matcha Maffia Amsterdam – bekende lattes, detox drankjes and many more. De drankjes worden ook nog eens thuisbezorgd!

Zelf koos ik voor de Matcha Detox met kokosmelk – in de koude variant. Het effect spreekt voor zich, detox time! En mijn vriendinnetje Bo had de beauty boost met amandelmelk, dit drankje is goed voor je huid en geeft je dan ook echt een boost!

De interieur styling van Matcha Mafia is gouden items gecombineerd met wit. Je hebt veel pluche accessoires, denk aan zitzakken en bekleding. De hotspot zit in de Saenredamstraat.

Sidenote: de foto’s zijn gemaakt voordat de horeca gesloten was. Je kan nog wel een matcha to go halen!

Ben jij wel eens een Matcha drankje gaan drinken bij Matcha Maffia Amsterdam? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment