/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3620.jpgToen ik op I Love Fashion News zag dat er een Masterclass Ondernemen gegeven werd, wilde ik meteen heen. Samen met een vriendin had ik snel kaartjes besteld. We kwamen er achter dat we niet de enige waren die heen wilden, want het was in een mum van tijd uitverkocht. Er kwam zelfs nog een tweede sessie. Gelukkig hadden wij onze kaartjes al!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3644.jpgAnnic van Wonderen (30), founder & director van I Love Fashion News, is ondernemer in hart en nieren. Vier jaar geleden heeft zij I Love Fashion News opgezet en deze site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen bezoekers per maand. Hoe Annic dit heeft gedaan zonder start kapitaal en zonder studie? Dat wordt tijdens deze Private Masterclass duidelijk.

 

Dagelijks ontvangt Annic mailtjes en berichtjes op Twitter en Facebook met de vraag of ze tijd heeft om tips en/of advies te geven. Annic: “Ik vind het heel erg leuk om ondernemers te helpen en te inspireren, maar door de verschillende bedrijven die ik inmiddels heb, heb ik daar helaas te weinig tijd voor. Daarom is het idee ontstaan om een Masterclass ondernemen te geven op ILFN HQ.”

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3652.jpg

Annic vertelt tijdens de masterclass onder andere haar verhaal hoe ze I Love Fashion News is gestart en hoe deze site binnen 4,5 jaar van nul bezoekers naar bijna 1 miljoen bezoekers is gegroeid. Daarnaast komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: social media, pr en marketing, netwerken, tips & trics, valkuilen en 10 gouden tips. De Masterclass wordt afgesloten met een vragenuur. De aanwezigen kunnen vragen stellen én stellingen en punten waar ze op vastlopen bij hun eigen bedrijf voorleggen aan Annic

quote-annic-masterclass-4

 

Annic krijgt veel positieve reacties over de workshop. Ze vermeld de reacties ook in haar boek en online. Zo krijgen mensen een realistisch beeld hoe de workshop is. Het boek van Annic leest erg fijn en makkelijk. Ik had het boek binnen een paar dagen uit. Het boek is ook erg afwisselend en overzichtelijk. Tussen de 3 D’s (Doen, Durven, Dromen) staan verschillende motiverende quotes van Annic.

Ik raad het boek zeker aan voor mensen die het ondernemen in hun hebben zitten. Het boek is erg inspirerend. Annic geeft handige tips over bijvoorbeeld Social Media. What to do and what not to do. Je kunt het boek online bestellen voor € 14,95 bij onder andere Bruna.

IMG_1969

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Ik was er ook en ik vond haar masterclass echt heel goed! Fijn dat alles nu een beetje terug te lezen is in haar boek! 🙂 Leuk artikeltje heb je geschreven en leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO

Write A Comment