Een hippe marmeren phone case mét het logo van onze blog – het kan met ons nieuwe hoesje die we zelf hebben ontworpen bij EGOsketch.

Unknown-1

Marmeren cases voor je telefoon zijn booming. Maar hoe leuk is het als je dit kan combineren met je blog promoten? Via EGOsketch kun je zelf een case ontwerpen, dus je kunt er ook een leuke quote of bijvoorbeeld je eigen naam opzetten. Wij besloten een collage te maken van verschillende marmeren foto’s van pinterest gecombineerd met ons logo, hieronder zie je ons ontwerp eruit zag op de computer. FullSizeRender 2

Het hoesje dat wij besteld hebben, beschermt je telefoon rondom, toch raden wij je wel aan hem te combineren met een screenprotector. De kwaliteit van de hoesjes is zo goed, dat je het printje niet beschadigt met je nagel of in je tas. Ons rondom bedrukte iPhone 6s case kost €19.00.

index2-e1458232933510

Het maken van een eigen design kan al vanaf € 12.50. Cases voor verschillende soorten telefoons, maar ook tablet hoezen en laptop hoezen kun je ontwerpen. Als je het hoesje voor 16:00 bestelt, heb je hem de volgende werkdag binnen. Ook heeft de shop geen verzendkosten! How lovely is that?

Wij zijn super happy met onze nieuwe hoesjes. Wat vind jij er van? We horen graag je mening!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment