Marbles bracelets zijn  unieke sieraden, handgemaakt voor jou. Je kunt je eigen sieraad samenstellen door middel van een keuze menu. Erg leuk dus!

Jij kiest ik maak! is de slogan van Marit haar webshop

De eigenaresse, Marit, is 27 jaar. Ze maakt al een aantal jaren zelf sieraden. Dit begon met het maken van armbanden op aanvraag voor vriendinnen. Dit is zich zo gaan verspreiden dat er een webshop uitgerold.

Ik koos voor een fijne sieraden set. Ik hou er altijd rekening mee dat ik mijn sieraden makkelijk kan combineren. Mijn horloge is zilver, dus koos ik voor een zilveren armbandje. Marbles by MG heeft zoveel collecties dat ik het moeilijk vond om wat uit te kiezen.

De lovely leather collectie sprak erg aan, omdat dit leuk is voor bij een festival outfit. De armbandjes zijn, vind ik zelf, boohoo style. De collectie bestaat uit stoere leren armbanden met mooie metalen details, of gecombineerd met kralen. Je kunt naast de armbanden ook kiezen voor leren kettingen. Deze zijn gecombineerd met mooi metaal, in het goud of zilver.

De bovenstaande armband staat erg mooi bij het Calvin Klein horloge van mijn moeder. Het maakt het net even wat speelser met een sieraad. Aangezien het sierraad zo leuk stond bij het horloge, mocht zij het armbandje van mij hebben!

Welk armbandje spreekt jou het meeste aan?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment