Het Indonesische restaurant Mama Makan zit op de Spinozastraat in Amsterdam Oost. Het is gevestigd in het Hyatt Regency Hotel. Het is een hip restaurant, met een bali-achtige touch. Denk aan veel planten, gouden accenten en fijne lampjes. Het ziet er niet alleen leuk uit, je kunt er ook heerlijk eten!

Mama Makna staat bekend om de rijsttafels en andere Indische gerechten als: gado gado, spicy rendang of Sate Ayam Manis. Ook heeft het restaurant heerlijke cocktails, geinspireerd door specerijen, kruiden en planten. Wist je dat je in de zomer super leuk kunt zitten op het terras van Mama Makan.

Ik ben verliefd op het interieur, Mama Makan heeft Oosterse invloeden. Er hangen mooie linnen lampionnen aan het plafond. Het heeft een luxe en kalme uitstraling. Mama Makan is ruimtelijk ingericht, en heeft een grote open keuken. Je kunt dus leuk meekijken hoe de koks bezig zijn met de door jou bestelde gerechten.

Het eten vond ik heerlijk! De bediening was vriendelijk en heel lekker snel. Ook het restaurant is prachtig! Het kan zijn dat er op sommige dagen een DJ aanwezig is, informeer hier desnoods naar bij het restaurant – of reserveer een tafel achterin.

Welk restaurant in Amsterdam is volgens jou een must-visit?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

    • Kim Tarroe Reply

      Moet je zeker doen, ben benieuwd wat je er van vind 🙂

Write A Comment