image (52)

Zoals jullie weten ben ik met 3 vriendinnen (Aline, Shanna & Judith) op vakantie geweest. We vlogen rond 12 uur in de middag naar Mallorca, La Palma. Op Schiphol hadden we alvast wat flessen drank gehaald voor in ons appartementje. Na aankomst gingen we met de bus richting El Arenal. Na ongeveer 30 minuten waren we bij ons appartementen complex Jorbar. We gingen meteen ons appartement ‘ons’ maken.

image (54)

Het was elke dag heerlijk weer in el Arenal. Elke dag gingen we rond een uur of 12 naar het strand. Ik ben iemand die echt van zonnen houd. Meestal smeer ik me in met zonneolie factor 6 van Hawaian Tropic (€ 17,95). Maar tussen het zonnen door ging ik vaak even afkoelen in de zee.

image (53)

Ook het uitgaan beviel ons op Mallorca. Op deze foto zie je dat m’n nagellak neon nagellak werd in de club. Daar moest ik natuurlijk even een fototje van maken!

image (58)

Tijd voor een smoothie! Ik hou van smoothies, lekker gezond. M’n hoed is van de River Island, de prijs weet ik niet meer. Ik vond de foto lekker zomers door de combi van de zon & m’n zonnebril.

image (57)

Tijdens onze vakantie gingen we ook op een partyboot. Op de boot was onbeperkt sangria en bier. Ik koos natuurlijk voor de sangria. We zagen meteen het hele eiland. Dus partyen en een eiland toer in een. Het weer was heerlijk en het uitzicht was prachtig as you can see.

image (56)

Time to party! Let’s go to Riu Palace. Riu Palace is een grote club in El Arenal. Er waren 2 areas met muziek. De avond wanneer wij er waren was er een DJ battle tussen R&B muziek en House. Zelf hou ik meer van R&B, Dancehall en Reggaeton muziek.

image (55)De laatste dag van de vakantie was alweer aangebroken. De vakantie is letterlijk voorbij gevlogen. Op de laatste dag zijn we gaan shoppen in La Palma, de hoofdstad van Mallorca. We waren al eerder in de stad geweest. Goed geslaagd hier bij o.a Kiko (hierover volgt nog een artikel) & Zara en Bershka.

image (11)

 

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

Write A Comment