Elk jaar ga ik samen met mijn familie van mijn moeders kant naar Spanje in de herfstvakantie. Dit jaar gingen we naar het plaatsje Alcudia op Mallorca. Vandaag laat ik via een photo diary zien hoe de vakantie was!

Alcudia heeft een prachtig meer. Ons hotel zat hier dichtbij. Dit was een hele leuke manier om het dorpje te ontdekken (via het meer kwam je uit bij het centrum). Samen met mijn nicht heb ik hier leuke foto’s gemaakt – en stories (deze waren te zien op mijn Instagram).

Zoals je aan de lucht van de foto’s kon zien was het heerlijk weer. We hebben van de acht dagen zes dagen zonnig weer gehad, denk dan aan 25 graden – LOVE IT! Ik heb dan ook lekker een kleurtje gekregen door mijn vakantie.

Voor de rest zijn in Alcudia veel palmbomen te vinden, dit geeft me echt zo’n tropisch gevoel. Het was alsof ik in een paradijs was, de combinatie van het weer, de palmbomen en de cocktails (all-inclusive yay).

In het oude gedeelte van Alcudia heb je hele leuke zijstraatjes. Op Instagram was ik al op zoek naar leuke foto spots in het dorp. Naar mijn mening is de spot tocht goed gelukt, want ik ben erg tevreden met de foto’s (er komt nog een outfit post online) – de rest kun je terug vinden op mijn Instagram.

Ik ben alweer aan het kijken voor mijn volgende vakantie. Tussendoor ga ik nog een citytripje maken naar Antwerpen en Brussel.

Welke vakantiebestemming raad jij mij aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment