IMG_2154-0.JPG

Als fashionista zijnde wil je natuurlijk ook dat je make-up goed zit. De laatste tijd ben ik bezig geweest met het experimenteren van make-up. Afgelopen zaterdag had ik een feestje. Hiervoor heb ik een mooie eye-look gemaakt. De eye-look is feestelijk, maar ook stijlvol. Ik vond de bovenstaande quote leuk passen bij het artikel. Het is namelijk belangrijk om te lachen, maar een mooie make-up look maakt je net even wat chiquer!

IMG_2085.PNG

De look is gebaseerd op de bovenstaande foto. Ik vond het wit en grijs mooi passen bij mijn  outfit. De foto heb ik gespot op WeHeartIt. Daarnaast leek me de kleurencombinatie mooi met mijn bruine haren. Voor de eye-look heb ik een primer gebruikt (W7 Primer), mascara (Kiko Milano), eyeliner (Rimmel London) en een oogschaduw palette van W7. Persoonlijk vind ik het fijn om te werken met een dubbelzijdige kwast. Een kwast met aan de ene kant een smalle/fijne kwast en aan de andere kant een wat grovere kwast.
IMG_2147.JPG
Hier zie je het resultaat van mijn eye-look. Zoals je ziet heb ik 4 kleuren gebruikt van het W7 palette. Daarnaast koos ervoor ik om de look af tr maken met eyeliner en mascara. Ik ga je nu stap voor stap uitleggen hoe je deze look ook kunt dragen.

Stap 1: Breng de oogschaduw basis aan.

Stap 2: Breng de tweede zilveren kleur aan op je bewegend ooglid met je vinger.

Stap 3: Gebruik de donkerste kleur in je buitenste ooghoek,
blend het lichtjes uit zodat het mooi in elkaar overloopt.

Stap 4: Gebruik de vierde kleur van het palletje ( wit ) om te highlighten,
dit doe je onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek.

Stap 5: De eerste kleur van het pallet ( licht zilver ) gebruik je op de binnenste helft van je bewegend ooglid en blend dit lichtjes naar buiten richting de donker grijze kleur.

Stap 6: Breng je bronzer aan in de arcadeboog om alles samen te voegen tot een mooi overlopend effect. Zo voorkom je harde lijnen.

Stap 7. Breng eyeliner aan en een mooie laag mascara.

IMG_2148.JPG

Nog even een foto van het resultaat. Zoals jullie zien heb ik ook wat gecontourd. Ik ga hierover later nog meer bloggen. Het W7 Palette is verkrijgbaar bij onder andere de Big Bazar en de DIO drogisterij. Ik hoop dat jullie mijn eye-look mooi vinden. Daarnaast hoop ik dat ik jullie geholpen heb met het creëren van een ooglook.IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment