IMG_2383Het vinden van goede kwasten is altijd lastig. Online bestelde Kim een complete kwastenset uit China. Ben je benieuwd naar de kwaliteit? Lees dan snel verder!

Al vaker hebben we lopen twijfelen over het bestellen van een kwastenset uit China. We speuren regelmatig op de website Light In The Box, iedereen kent de site wel! Op deze site bestelden wij dan ook de volgende make up items:

IMG_2393

De kwastenset bestond uit wel 20 kwasten, en dat voor slechts €10.77 . Er zaten onder andere foundation, eyeshadow en concealer kwasten in. Hoe fijn is dat? De kwasten voelen zacht aan. Op de eerste foto zie je hoe Kim foundation aanbrengt met haar nieuwe kwast.

Je kan met de kwastenset mooie eye-looks maken. Er zitten veel verschillende soorten kwastjes in, waardoor je alle hoekjes goed kunt invullen. Ook kan je de look afmaken met een perfect eyeliner lijntje, door middel van de kwast in deze set.

IMG_2392-0

De kwasten zijn goed om mee te contouren. Voor contouring gebruiken we natuurlijk de nieuwe concealer set. Deze heeft zoveel verschillende tinten, dat je alle soorten ondertonen kunt bedekken. Het enige wat je nog moet doen om je make-up look & contouring voor de feestdagen perfect te maken is Youtube tutorials bekijken – iets wat in dit weer geen verkeerde bezigheid is?! Hier een voor en na foto van Kim haar contouring!

IMG_1297

Heb jij wel eens make-up besteld bij Light In The Box?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

 1. Lotte van der Eijk Reply

  Ziet er goed uit! Ik ga maar eens een kijkje nemen!

  • Come-Moda Reply

   Moet je zeker doen! Dit is al ons tweede make up item van Light In The Box!

  • Come-Moda Reply

   Ahh thankyou! U could use Google Translator despite the weird translations sometimes, haha. XOXO

 2. Ik twijfel altijd omdat ik denk dat de kwaliteit minder zal zijn… Maar ze zien er wel goed uit!

  • Come-Moda Reply

   Ja wij vonden de prijs wel interessant! En we zijn tevreden over de kwaliteit!

 3. ik heb er nog nooit iets besteld, maar die kwasten zien er wel heel goed uit!

Write A Comment