Soms heb je even een relax momentje nodig, en dat kan zeker met dit macaron peel off maskertje van Dr van der Hoog.


Het maskertje ruikt, zoals je wel kunt raden lekker zoet. Het maskertje ruikt naar fruitige macarons.

Dit is een masker is een peel off maskertje. Je brengt het masker aan op een gereinigd gezicht. Dit soort masker moet je 10 à 15 min laten in trekken. Daarna kun je het masker zo van je huid halen, je hoeft dus geen water gebruiken. Het fijne van dit soort masker is dat je van alles kunt doen in de tussentijd zonder dat je je druk hoeft te maken over dat iets vies wordt.

img_8643

Het leuke is dat ik vijf maskertjes weg mag geven. Reageer even op de blog, Instagram of Facebook met een hartje zodat ik weet dat je mee doet. Op 21 augustus  maak ik de winnaars bekend.

Ben jij al bekend met de macaron peel-off maskers?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

 1. Hele goedemorgen ik kom weer eventjes vertellen dat ik graag mee doet met deze leuke winactie actie vorige x heb ik al gewonnen ik waag weer ’n kansje openbaar gedeeld en geliked volg je op Facebook en instagram en jou blog groetjes

 2. ❤ Graag doe ik mee voor het relax momentje met mijn man Steven. Hij is meer van de maskertjes dan ik.
  Maar nu ik 25 wekrn zwanger ben en nog 1 kind van bijna 4 jr thuis heb.
  Ben ik ook wel toe aan een relax momentje.
  Hierbij wil ik ook mijn man mee verassen met het momentje

 3. ❤ Voor mij en mijn dochter … zij wil dat al een tijdje maar het komt er maar niet van. Even een moeder en dochter momentje! ❤

 4. Barbara de bruin Reply

  Voor mij en ilse niekerk mijn BFF
  Dit willen wij zeker testen

 5. Pingback: WINNAAR Macaron Maskertjes - Come-Moda

Write A Comment