Naast al het klussen en verhuizen door ben ik naar Leuven geweest. Als ik een weekendje weg ga, neem ik geen grote shampoo flessen mee maar deze travel kit van Macadamia.

Via via kende ik het haar verzorgingsmerk Macadamia. Het merk wordt vooral verkocht bij kapsalons. Als je het merk opzoekt op Google vindt je ook genoeg webshops die de producten van Macadamia verkopen.

De travel kit die ik bestelde bestaat uit vier producten:

  1. Een shampoo
  2. Een conditioner
  3. Een haar olie
  4. Een verzorgend masker

De travel kit hoort bij de nourishing moisture lijn. De producten zijn geschikt voor medium, oftewel normaal haar. De shampoo bevat macadamia, argan, avocado en hazelnoot olie. De volgende twee ingrediënten zorgen er voor dat het haar hersteld en versterkt: collagen en Silk Amino Acids.

De shampoo, conditioner, olie en het masker ruiken echt super lekker, het ruikt een beetje zoetig. Na het wassen van mijn haar blijft de geur nog lang hangen (love it). Mijn haar voelde lekker zacht aan, en glansde mooi in Leuven. Tip: laat de shampoo ongeveer 30 seconden intrekken, spoel het daarna uit zoals je normaal ook doet.

logo-words

Een travel kit kost €24,50. Het ligt er natuurlijk aan hoe lang je op vakantie gaat, en hoe vaak je je haar wast – maar de kit gaat zeker wel een tijdje mee.

Ben jij al bekend met de producten van Macadamia?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Ik heb de producten van Macadamia vooral bij Amerikaanse vloggers gezien en was toen al heel benieuwd. Jouw review klinkt wel heel erg goed. Was al benieuwd maar nu nog meer.

    • Come-Moda Reply

      Aah wat leuk om te horen! Je kan online even kijken waar het bij jou in de buurt te verkrijgen is 🙂 XX

Write A Comment