Lolo is een Italiaans restaurant op de Wallen in Amsterdam. Het restaurant heeft een extravagant interieur. Je hebt er onder andere een fontein, een cocktailbar en een super schattige binnentuin.

Het interieur is opgedeeld in drie delen. Een gedeelte is een bar; waar een mixologist staat. Hier drink je de lekkere cocktails met een Lolo twist. Er is een open keuken waar je mee kunt kiken met de chefs. En achterin heb je de Italiaanse binnentuin. Hier hangen planten aan het plafond. Door de fontein heb je het gevoel alsof je even buiten bent.

Je kunt bij Lolo Amsterdam terecht voor lekkere (betaalbare) Italiaanse klassieke gerechten. Denk aan pizza’s, burrata en super heerlijke cocktails! Leuk weetje: Lolo is van dezelfde eigenaren als Pesca en de Tulp. Lolo is zeker een aanrader voor een girlsnight in combinatie met lekkere cocktails!

Omdat Lolo op de wallen zit, kun je hier het beste heen gaan met het openbaar vervoer. Je kunt je auto bijvoorbeeld bij een P&R zetten, om op deze manier hoge parkeerkosten te vermijden. Als je in Amsterdam woont, kun je natuurlijk ook lekker op de fiets heen!

Ben jij wel eens bij Lolo geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment