loftyLofty Manner Luxurious in fashion & affordable for everyone

Laatst heb ik een shirtje besteld online op de  Lofty Manner website. Ik heb het een en ander contact gehad met het bedrijf. Het leek ons leuk om samen te werken. Ik heb een outfit inspiratie voor jullie gemaakt met de top Chantal Blue.

De LOFTY MANNER collectie is perfect om te combineren. Elke collectie is afgestemd op het seizoen en heeft daarom een hoog draagcomfort. We willen met LOFTY MANNER de markt verbreden en een oplossing bieden voor retailers die graag een merk verkopen die ook echt betaalbaar is voor de consument.

10726266_10204986015874210_388330939_n

LOFTY MANNER wil bewijzen dat kwaliteit, draagcomfort en high fashion ook voor fijne prijsjes realiseerbaar is. In de collectie van LOFTY MANNER zul je basics terug vinden met unieke details maar ook  echte musthaves die een basic outfit omtovert in een uniek gestylde outfit. De collectie bestaat uit tunieks, jurkjes, jeans, blazers, tops, t-shirts en nog veel meer leuke items.

IMG_1489

Ik koos voor het topje Chantal Blue. Het is een top met korte mouwen en een ronde hals. De top heeft aan de achterkant een rits. Er zit een gouden coating over de hele top. Het leuke aan het topje is dat er een ketting rondom de hals zit. Je kunt de ketting er ook af halen, dit is handig voor het wassen, strijken etcetera.

De top is gemaakt van polyester (80%) en Pu leather (20%). De maat van het topje valt normaal. Op de foto draag ik een S. Het topje is leuk te combineren met een blazer, bijvoorbeeld een witte of grijze. Onder het topje kun je een leuke jeans of legging dragen. Door verschillende stijlen te combineren per collectie is LOFTY MANNER meer dan fashion maar ook echt een LIFESTYLE brand. Ik ben helemaal blij met mijn topje.

 Wat vinden jullie van het merk Lofty Manner?

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment