10660733_10204700642980066_1332737815_n

Source: WeHeartIt

Er gaat niets boven mooie accessoires om je outfit af te maken. Little details zijn helemaal hot dit seizoen. Dus laat de oversized armbanden en kettingen maar in je kast hangen. Fijne details zijn trending. Veel gespot op de catwalk bij verschillende designers, maar ook via insiders weten we deze trend.

large (6)

Source: WeHeartIt

Small bags zijn gespot op party eiland Ibiza thanks for this info Nikki 😉 Het is altijd handig om een klein tasje bij je te hebben voor bijv. je telefoon, lippenstift, mascara etc. Alle festival lovers zullen waarschijnlijk al genoeg kleine tasjes hebben. Toch zet come-moda een paar leuke tasjes voor je op een rijtje bij de inspiring pictures!

large (5)

Source: WeHeartIt

Ook kleine ringen / smalle ringen zijn hot. De ringen zijn gespot bij celebs als Heidi Klum. Je kunt ze kopen bij webshops zoals Modemusthaves.comJewelzandmore.com – en Sieraden.com. De ringen van Lott Gioielli zijn geliefd. Denk ook aan letters met initialen! Fijne ringetjes schuif je makkelijk om je vinger en zijn leuk te combineren met een ketting of armband met hetzelfde hangertje!

Inspiring pictures – Source: WeHeartIt

large (8)

Small golden rings

large (4)

Nude nails met gouden fijne ringen

large (10)

All blue clutches

large (11)

Small bag gecombineerd met ripped jeans

large (9)

Wit gecombineerd met zilveren ringen en grijze nagellak

Wat vind jij van deze trend?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment