Voor stralende en gezonde lippen gebruik ik deze lip scrub en balm van de Etos.

Scrubben is een trick die we allemaal wel kennen. Net als je huid moeten ook je lippen af en toe gescrubt worden. Scrubben kost maar een paar minuutjes per week en levert optimaal resultaat op.

1589a125-3317-4c42-b0ca-b22fe39d4192

Deze lip scrub van de Etos kost €3,99. Ik raad je aan om een of twee keer in de week je lippen te scrubben. Zo blijven je lippen namelijk stralend en gezond! De lip scrub heeft fijne scrub korrels waardoor je droge huid cellen makkelijk en pijnloos ‘verdwijnen’.

Ik heb echt altijd een balm in mijn tas. En dit is het beste advies ever: lip balsem always and everywhere. Een lip balsem verzorgt je lippen, en beschermt ze tegelijkertijd tegen de koude wind.

d382d9fd-d819-4904-90c5-8e4139a66174

Etos bracht onlangs de nieuwe balms uit. Ik heb de Moroccan Mint uitgetest. De balm ruikt super lekker. De balm kost €3,99 – oftewel een betaalbaar product. Het formaat van de balm is klein maar fijn zodat ik de balm overal mee naar toe kan nemen.

Hoe verzorg jij je lippen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

    • Come-Moda Reply

      De korrels zijn fijn waardoor het scrubben pijnloos is!

  1. Ik doe inderdaad hetzelfde, gebruik altijd vaseline en daarnaast eens in de zoveel tijd scrubben…

  2. Ik smeer de hele dag lipstick en dan scrub ik ze in de avond in bad. Ik ben wel benieuwd naar die Maroccan mint van de Etos.

Write A Comment