Als je het lastig vindt om een kleur lipstick te kiezen, dan raden wij je het (enorme betaalbare) lipstick trio van Gerard Brinard aan! Waarom? Dat vertellen we je in dit artikel.

Unknown-1

Voorheen kenden wij het merk Gerard Brinard niet, maar via de webshop Parfumswinkel kwamen we er achter dat dit merk een uitgebreid beauty&bad assortiment heeft. We waren zo nieuwsgierig geworden, dat we besloten een lipstick trio te bestellen.

Het lipstick trio bestaat uit drie kleuren. De lipsticks bevatten geen namen, dus beschrijf ik per kleur hulsel de lipstick kleur. De swatches zijn als volgt gedaan: rood, blauw, zwart.

IMG_8842.JPGDeze lipstick is donker perzik kleurig. De kleur is goed dekkend. Door deze lipstick zit een metallic-achtige gloed. Je merkt eigenlijk amper dat je lipstick op hebt.
IMG_8840.JPG

De tweede lipstick oogt meer naar rood-nude. De lipstick is erg chique bij een little black dress. Maar ook voor een normal work-day kan de lipstick er zeker mee door.

Wist je dat de lipsticks samen een mooi plaatje zijn? Tenminste .. dat vinden wij dan.  De lipsticks doen ons denken aan Dior lipsticks, door de vorm en kleur van de lipsticks.

IMG_8841.JPGDe laatste lipstick is wat meer roze-rood nude, ook dit is een lichte kleur op de lippen

Mocht je op zoek zijn naar drie nude lipsticks, dan kun je dit lipstick trio van Gerard Brinard hier kopen voor €5,89. De lipsticks zijn lekker low-budget, daar houden we van! TIP; De lipsticks zijn super leuk om cadeau te doen.

Welke kleur lipstick past het beste bij jou?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

    • Come-Moda Reply

      Hi! We raden het merk zeker aan, vooral door de samples, dan kun je altijd eerst testen wat bij je past! Super handig. XX

    • Come-Moda Reply

      Bedankt! Dit zullen we zeker nog laten zien XX

Write A Comment