Lingadore is genomineerd voor de Vrouw Awards met de Uni-fit BH’s die een perfecte pasvorm hebben, comfortabel zitten en normaal en gehalterd gedragen kunnen worden. De BH zou ook onzichtbaar moeten zijn onder kleding. Wij hebben het getest!

De BH is te koop in de maten 65A tot 85F en kost € 39,95. De BH is geschikt voor zowel kleine als grote borsten, borsten die verder uit elkaar staan, ongelijke borsten en borsten met veel volume aan de bovenkant, dit komt door de elastische cups die zich aanpassen aan de borst. Bij de BH kun je kiezen uit een stringbrazilian shortyhipster of een brief broekje! De set is te koop in 8 verschillende kleuren: wit, zwart, roze, rood, oranje en paars. Ik koos de kleur roze. Gister kon je de zwarte set van Kim zien. IMG_0812

Zelfs onder een wit t-shirt zie je deze felle kleur niet: super handig dus! Ook is de BH heel snel te halteren, hij is dus super handig voor elke gelegenheid.  Op onderstaande foto zie je de bijgeleverde BH bandjes.

IMG_0813

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe setjes en zijn het eens met de naam “Daily”, de BH is namelijk echt perfect aan te passen voor iedere gelegenheid en hij zit ook nog eens super comfortabel.

 

Wat vind jij van Lingadore?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment