Van 15 tot en met 21 mei was de Libelle Zomerweek in Almere. Op dit event stonden allemaal standjes van verschillende merken. Dankzij Roots PR mocht ik een dagje langskomen bij de stand van Sleek. Hier werd ik onder andere opgemaakt. Nieuwsgierig?

Sleek is een make-up merk dat bekend staat om het feit dat er make-up is voor zo’n beetje iedere huidskleur. Daarnaast is het merk ook nog eens super fijn te betalen. Helaas is Sleek niet op heel veel plekken te koop en is het dus het handigst om via de officiële Sleek website te bestellen. Vanaf een bestelling van 15 euro heb je al gratis verzending, dus dat is zeker prima te doen!

IMG_0688

Zoals ik al zei werd ik bij de Libelle Zomerweek opgemaakt door een MUA van Sleek, op bovenstaande foto kun je het resultaat zien. De producten die gebruikt zijn, zijn Face Form Contouring & Blush Palette, De Eyebrow Stylist en de Matte Me lipgloss in de kleur Bittersweet.

IMG_0755

Vooral van de Matte Me lipgloss ben ik echt fan geworden, de MUA heeft hem namelijk ’s ochtends aangebracht en hij zat echt na het avond eten nog bijna perfect op mijn lippen. Hij geeft niet af op bijvoorbeeld een glas tijdens het drinken en hij voelt ook absoluut niet droog aan op je lippen. Ik ben zeker van plan hem dan ook in andere kleuren te gaan halen, de keuze is namelijk reuze!  FullSizeRender-1Ik heb echt een top dag gehad met de andere bloggers en we zijn enorm welkom ontvangen bij Sleek. Ik heb een hoop geleerd en ben blij met de producten die ik heb leren kennen.

Wat vind jij van Sleek?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Was zeker leuk, mijn artikel komt volgende week online 🙂 Ben de eyebrow stylist nu aan het testen hoe bevalt hij bij jou? Liefs Lesley

    • Come-Moda Reply

      Dan houd ik je blog zeker in de gaten! Ik ben er erg blij mee, de kleur is iets lichter dan ik gewend ben, maar zo in de zomer is dat eigenlijk wel fijn. Hoe bevalt hij jou? XOXO

Write A Comment