Home is my happy place.

Om het huis op te vrolijken bestelde ik ene A3 poster met de letter K. De K kan voor Koen en Kim; dus vond ik het leuk een ingelijste letter op onze kast te hebben.

Op de website van Tekstposter.com heb je een ruime keuze uit posters: quotes, letters, afbeeldingen – verzin het maar en ze hebben het. Ik had de poster binnen 4 dagen binnen. Je betaalt trouwens geen verzendkosten!

De webshop is gevestigd in Amstelveen. De posters zijn uniek ontworpen door de creatievelingen behind Tekstposter. De inspiratiebronnen zijn o.a. door de laatste trends. Het assortiment van Tekstposter gaat van chic en mode tot Scandinavisch. De posters worden exclusief verkocht.

06c5c1c7-7aed-49b7-8d4b-c2c6ce32e5b2

De K-letter poster kost €15. De posters zijn van goeie kwaliteit (135 grams Houtvrij gesatineerd mc) hierdoor geven ze je woonkamer / slaapkamer een gezellige sfeer.

De lijst die er omheen zit komt bij de IKEA vandaan. Het formaat van de poster is iets groter als de lijst. Ik heb de poster aan de onderkant goed gevouwen (dubbel) zodat hij goed in de lijst past.

Wat vind jij van mijn nieuwe poster?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment