IMG_0675.JPG

 
ZANDSCUPLTUUR @ Zandvoort
Aangezien het zulk lekker weer was gisteren, ging op op stap met mijn moeder. We gingen naar het strand van Zandvoort. Op het strand wil je er natuurlijk wel fashionable uit zien, dus koos ik gisteren voor een chique beige/bruin kleurige outfit. Dit matchte goed met mijn bruin parelmoer-look nagels!

IMG_0669.JPG
Dior-Inspired oorbellen
 
 
Even een knot in voor de foto. Hier draag ik mijn nieuwe Dior inspired oorbellen. De oorbellen zijn te bestellen via de Instagram webshop Essyshopper. De oorbellen zijn super chique, dit komt doordat het parelachtige oorbellen zijn. Daarnaast kun je de Dior Inspired oorbellen makkelijk combineren.IMG_0673.JPG
Photo time
Een leuk kiekje op het strand. Het is heerlijk om te wandelen over het strand. Ik deed snel mijn Michael Kors slippers uit, zodat er geen zand op kwam.

IMG_0674.JPG
Met mijn grote vriend de zeemeeuw
Laatste foto van mijn jurkje. Hier zie je mijn armbanden ook beter. Bij deze look draag ik een bruin/goudkleurigr Ray-Ban zonnebril. Mijn moeder vond het leuk om een foto te maken van de grote zeemeeuwen. Ik vond ze zelf wel een beetje eng!

De items op een rijtje:
Zonnebril: Ray-Ban
Jurkje: MET
Oorbellen: Essyshopper
Armbanden: SIX

Wat heb jij gisteren gedaan met het mooie weer? Laat het me weten in een reactie!

IMG_9983.JPG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Goede website! I echt hou van hoe het is eenvoudige op mijn ogen en de gegevens zijn goed geschreven. ik af hoe ik misschien wanneer een nieuwe post is gedaan. Ik heb geabonneerd op uw RSS feed die de truc moeten doen! Heb een grote dag!

Write A Comment