Autumn vibes – Look of the day!

Vandaag meer over deze look. Ik draag hier mijn laatste aanwinst van de Zara, een leather skirt (faux). Deze kostte €19,95, echt een koopje he? De rok is makkelijk te combineren. Wat ik ook heel fijn vind is dat de rok ook nog ’trendy’. is met een wat dikkere panty – dit heb ik natuurlijk al uitgetest 😉

Boven de rok draag ik een simpel zwart shirtje. Mijn ballerina schoentjes zijn van Come Get Fashion. ik ben ook erg blij met deze stappers omdat ze onder alles staan (jurkjes, rokjes, broeken, jumpsuits). Met alles wat ik koop/uit kies voor mijn blog ben ik eigenlijk wel blij ha-ha.

De foto’s zijn geshoot in Amsterdam met Dominique. We hebben samen mijn nieuwe lens getest van Canon. Ik schafte een 55 mm lens aan. Ik ben erg blij met deze lens, deze creëert echt diepgang. Voorheen gebruikte ik mijn standaard kit lens.

Zou jij deze look ook dragen? Yes/No?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment