I love to be a lady boss. Vandaag meer over deze look!

Deze foto’s zijn een tijdje terug geshoot met Kelsey van VILT by Kelsey. Samen gingen we leuke spots zoeken in Amsterdam om haar te gave clutches te fotograferen.

De jas die ik draag is van Only. Het is een nette lange jas die erg makkelijk te combineren is. Ik weet niet meer precies hoeveel de jas kostte. De jas heb ik een tijdje terug aangeschaft bij Big L in Wormerveer.7d005f36-0a8c-475c-b0a3-32280e4df8f8af93123b-5df6-4221-8d3e-ef50b8a5c3417fd67dfd-d7dc-491f-b605-fd8b27235b02

De top is van de H&M. Deze top is nog van mijn moeder geweest. Het is een shiny top met driekwart mouwtjes. Onder het topje draag ik een leren rokje, deze zie je alleen niet door de jas.

De clutch is handmade by Kelsey. Het hengsel is verstelbaar waardoor je de lengte dus zelf kunt bepalen (heel fijn!). Dit tasje is groot genoeg voor je telefoon, lipstick en portemonnee.  Op mijn YouTube filmpje Behind The Scenes kun je trouwens zien hoe het er bijvoorbeeld aan toe gaat tijdens een shoot.

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat jij vind van deze look, en vooral van het tasje!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Oh ik wil je blousje zien! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe ‘ie is, soms hebben moeders zulke leuke dingen. De clutch is heel erg gaaf vind ik overigens. Malou x

Write A Comment