Een lace bodysuit komt altijd goed van pas. Ik zag dit pareltje bij Paperbird Concept Store in Utrecht, en ik was meteen verliefd!

Een bodysuit is een soort badpak, hierdoor blijft je top mooi zitten. Aan de onderkant zit elastiek, zodat als je naar de toilet moet je niet helemaal hoeft uit te kleden.


De bodysuit staat leuk met een rokje. Maar ook met een ripped jeans ben je ready voor een avondje op stap met je vriendinnen/vriend. Bij het tasje zat een super leuk kaartje met de quote ‘Life is not a fairytale if you lose your shoe at midnight, you’re drunk.’ – Paperbird. Helaas weet ik de prijs van de top niet meer, en is hij online niet meer verkrijgbaar. 

Zoals ik al zei komt deze musthave bij de Paperbird Concept Store vandaan in Utrecht. Wist je dat Utrecht een super leuke stad is om te winkelen? En het trein station ligt lekker centraal, je bent binnen 5/10 minuten lopen in het centrum. Daarnaast zijn er genoeg leuke eet tentjes. Er zit ook nog een concept store in Driebergen, hier wil ik ook binnenkort nog naar toe!

Het item is van het merk B.Young, dit was voor mij een nieuw merk. B.Young staat voor feminine fashion energy. De collecties zijn minimalistisch en ook nog eens betaalbaar. Het merk is familie van het bekende merk ICHI, dat zie je ook wel aan de Scandinaische stijl die veel terug komt in de collecties.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment