La vie est Belle is een van m’n lievelingsgeuren van dit moment.

Dit luchtje is van het merk Lancôme. Het luchtje ruikt lekker fris en zoet. De geur blijft erg lang hangen, iets wat ik erg fijn vind. 7bb0407d-37f7-48c6-8bf3-a197acae4954
Ik scoorde dit luchtje tijdens mijn vakantie in Spanje. Bij de Sephora winkel in Barcelona verkopen ze namelijk ook luchtjes! Ik kocht naast het luchtje ook een foundation van Sephora, wellicht dat je deze al hebt gespot in mijn artikel over de Beautyblender Pro.

a2e1d5f0-ab69-4c31-8ef5-44a903471cb5
La vie est belle is verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Ici Paris. Ook kun je het luchtje scoren bij online webshops. Wil je zeker weten of het luchtje goed ‘pakt’ op je huid? Dan raad ik je aan om even langs te gaan bij de drogisterij/parfumerie. Het luchtje kost €45.

Weet je nou nog niks om te geven aan je beste vriendin, zus of moeder? Dan is dit een leuk cadeau voor de feestdagen!

Wat is jouw lievelings geurtje?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment