La Nostra Gigi is de nieuwe hotspot aan het Marie Heinekenplein (de Pijp, Amsterdam). Je kunt hier terecht voor een heerlijke cocktail, lunch of diner.

Dit restaurant is een Italiaans paradijs, met veel goud, prints en veren. Een kleurrijke trattoria en cocktailbar in een. Er zijn verschillende plekken in het restaurant, met een andere vide. Het is een hele ervaring, echt een must-visit!

De beleving maakt La Nostra Gigi helemaal helemaal af. Bepaalde gerechten worden bereid aan tafel. Regelmatig is er livemuziek, dit is elke donderdagavond. Sinds eind mei heeft de hotspot elke laatste zondag van de maand een shared lunch mei inclusief onbeperkt mimosa, cava en Bellini. Je kan online een plekje reserveren.

Bij La Nostra Gigi is een shared dining concept. Er zijn veel (kleinere) gerechten die je kunt delen met je tafelgenoten. Er zijn ook genoeg vegetarische bites. Ook de cocktails zijn van hoog niveau; de kaart is samengesteld door Stefan Sumual. Hij is recent door Entree Magazine uitgeroepen tot ‘Best Bartender 2022.

Ben jij al een keer bij La Nostra Gigi geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment