Mijn favoriete beach hotspot in Valencia is 100% La Más Bonita.

Valencia is trouwens bike-proof 😉 Je kunt makkelijk naar het strand gaan met de fiets. Wij hadden fietsen gehuurd bij Verrassend Valencia. Je kunt hier ook leuk een fietstour boeken. Verrassend Valencia Tours & Bike Rental bestaat al sinds 2016.

Fun fact; het strand van Valencia stad bestaat uit drie delen: Las Arenas, Malvarrosa en Patacona. Het verafgelegen strand is Patacona, dit is erg populair onder de locals. Het strand is er wat rustiger.

Het interieur bij de hotspot is vrolijk, witgeschilderd met blauwe accenten. Als je hier bent krijg je echt summer feelings. Aan de voorkant van het gebouw zit een terras met uitzicht op zee, hier kun je echt genieten van de zon. Aan de achterkant heb je een gezellige tuin, hier kun je lekker in de schaduw zitten. Ik raad je aan om te reserveren, om zeker te zijn van een plekje.

Ik heb echt heerlijk gegeven bij La Más Bonita. Je hebt binnen in het restaurant een vitrinekast vol met lekkere zoetigheden. Er worden de hele dag door taarten gebakken. Lekker voor bij een kopje koffie, of bijvoorbeeld een chai latte. Kom je hier om te lunchen? Op de menukaart vind je lekkere broodjes, sandwiches, salades en tapas. Ook heb je heerlijke verse sapjes hier.


Adres:
 Paseo Marítimo de la Patacona 11, Valencia, Spanje
Buurt: aan het einde van de boulevard, Valencia
Website: lamasbonita.es

Ben jij wel eens in Valencia geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment