IMG_9990
Tijdelijke tattoo’s, leuk om te testen voor als je twijfelt over een echte of voor festivals/ feestjes. Onlangs maakten wij kennis met een temporary tattoo merk. Curious? Lees dan snel verder.


De tattoos van La Dot Cosmetics zijn niet schadelijk voor je huid. De tattoo’s gaan dus goed samen met elk type huid. Online kan je de tattoos bestellen.

Op de normale website van het merk zie je een uitgebreide catologus. Je kan kiezen uit temporary tattoo’s in verschillende vormpjes, maar ook letters. Hoe leuk een temporary tattoo met de K van Kim en de N van Nikki. Het populaire infinity teken zit er natuurlijk ook tussen. Je kunt je tattoo’s opleuken met een gekleurde liner of verschillende steentjes.

 

la dot

Het merk La Dot Cosmetics staat op verschillende beurzen. De temporary tattoos zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar, maar ook in andere Europese landen. Wil jij een keer een tattoo proberen? La Dot Cosmetics staat op de volgende beurzen :

  •  Beauty Salon Dimensions Utrecht
  •  Estetika

Brussel beautiful
  •  Beauty

International

Dusseldorf

IMG_9908

Om het te proberen heeft Nikki een klein sterretje op haar pols geprobeerd te zetten, helaas is hij niet helemaal perfect geworden, maar oefening baart kunst toch? De tattoo’s zetten is verder erg makkelijk, wel moet je er even de tijd voor nemen, want de inkt moet één uur drogen op het stempelkussen. Wij zijn blij met onze temporary tattoo’s en zullen ze zeker vaker gebruiken!

Wat vind jij van temporary tattoo’s?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment