La Contessa is een Italiaans restaurant gevestigd in een voormalig pompengebouw in Amterdam-Oost. Vandaag meer over mijn bezoekje aan deze hotspot!

Je kunt heerlijk eten en borrelen bij La Contessa Amsterdam op het Cruquius-Eiland. De hotspot heeft een prachtig interieur, met hoge plafonds. Het is een combinatie van zachte groene kleuren met mooie grote kroonluchters. Je kunt hier ook leuk content schieten. Naast het restaurant zit een roze ijssalon, ook leuk om hier eens een kijkje te nemen.

De ijssalon heet La Contessa Gelateria. Ijsjes zijn natuurlijk wel part of the Italian lifestyle 😉 Je kunt hier ook koffie, koekjes en andere lekkernijen halen.

Als starter kozen we voor de Vitello tonato en Burrata con prosciutto di Parma e tartufo nero. Mijn favoriet van de kaart is de Tagliatelle al tartufo met verse tagliatelle, zwarte truffel en Grana padano kaas. Dit gaat heerlijk samen met een goed glas wijn. Ook was de spaghetti aglio e olio e peperoncino con gamberetti erg lekker (spaghetti met knoflookolie, chili flakes en garnalen).

La Contessa is woensdag tot en met zondag open. In de avond wordt het restaurant omgezet tot een soort club vibe met cocktails en muziek. Op vrijdagavond draait er van 20.00 tot 23.00 uur een dj.

Ben jij wel eens bij La Contessa Amsterdam geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment