De Kneipp Cottony Smooth lijn is de perfecte basis voor een glowy en smooth skin. Ideaal voor de zomer! De producten hydrateren je huid – tot wel 24 uur na gebruik.

Het is altijd leuk om perspakketjes te ontvangen om nieuwe producten uit te testen. Vandaag vertel ik jullie meer over de Kneipp Cottony Smooth lijn.

Heerlijke douche crème
Ook ontving ik een bad variant, heerlijk!
Funny fact: ik heb altijd een handcrème in mijn tas

De sheabutter en natuurlijke katoenmelk zorgen er voor dat je huidbarrière herstelt. De producten van deze Cottony Smooth lijn bevatten actieve plantaardige ingrediënten. De producten hebben een 24h Hydro care-effect, dit houdt in 24 uur behoud van natuurlijke vochtbalans van de huid. Met deze producten leg je jezelf echt in de watten.

De producten ruiken lekker fris en verzorgende, perfect voor elke dag!

De lijn bestaat uit vier producten:

  • Handcrème: € 6,49
  • Crèmebad: € 9,99
  • Body milk: € 9,99
  • Crème douche: € 6,49

Wat een heerlijke producten weer! Kneipp blijft mij steeds weer verbazen met hun nieuwe lanceringen. Ik ben erg enthousiast en ga dan ook zeker een me-time momentje inplannen met de heerlijke nieuwe producten.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment