img_3290Het leek Kim altijd al een keer leuk om oud en nieuw te vieren in een vreemde stad. Dit nieuwe jaar is ze begonnen in Barcelona. Vandaag deelt ze haar tips over de Spaanse hoofdstad.

In Barcelona is super veel te doen; zoals de culturele dingen, maar natuurlijk ook het eten en het shoppen. Oud en nieuw heb ik gevierd bij Plaça d’Espanya, hier was een hele toffe vuurwerk show te zien. De highlights mochten natuurlijk ook niet ontbreken, zo ben ik naar Park Guëll en Arc De Triomf geweest.

img_3291

In Spanje is het een gewoonte om koffie buiten de deur te doen. Je hebt in Barcelona dan ook genoeg leuke koffie tentjes, met bijvoorbeeld een desayuno (ontbijt) menu of een mediodia (lunch) deal.

Bij Sagrada Familia zit de Gaudí Bakery, hier bestelden Koen en ik lekker een kopje koffie met een stukje carrot cake. De leukste koffie tentjes zitten in de wijken El Borne, Gotique en Eixample.
img_3315

Je hebt veel restaurantjes met jamon iberico hapjes (Iberico ham, errug lekker!) en een echte specialiteit. Ook staat Barcelona bekend om zijn Sky bars, ik heb een kijkje genomen in Eclipse. Dit is de Skybar aan het strand, deze bar zit gevestigd op de 26e etage van het W-Hotel (het hotel dat je al van verre kunt zien pronken). Ook hebben we nog een cocktail gedronken, op Instagram postten we al een kiekje van een cocktail hotspot, numero nueve. Beide plekken zijn een aanrader, maar houd er wel rekening mee dat de prijzen bovengemiddeld zijn, zo ben je bij het W-Hotel bijvoorbeeld 7 euro kwijt voor een wijntje, het uitzicht maakt natuurlijk wel een hoop goed…

Ik heb me erg vermaakt in Barcelona. Wij van Come-Moda houden van city-trips, dus mocht je tips hebben, dan horen we ze graag!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Wat super leuk om daar oud en nieuw te vieren! Ik was zelf dit jaar in Berlijn. Ook zeker de moeite waard 🙂

    • Come-Moda Reply

      Ah gaaf! Berlijn staat op mijn travel wishlist, Xx Kim

Write A Comment