IMG_6247

Een nieuw pareltje uit de nagellak collectie van Kiko. Ik ben vorig weekend naar het winkelcentrum in Amstelveen geweest. Het winkelcentrum heet het Stadshart Amstelveen. Drie keer raden welke winkel hier zit: de Kiko store!

KIKO MILANO verkoopt uiteenlopende beautyproducten waaronder make-up, huidverzorgingsproducten en accessoires. Het merk is populair door de combinatie van een luxueuze uitstraling, goede kwaliteit en een mooi prijskaartje.

IMG_6258

Ik slaag altijd wel bij de cosmetica winkel. Ik ben verliefd op de lakjes van Kiko. Ze hebben zoveel kleuren en soorten. Het is net een snoepwinkel! Deze keer koos ik voor een roze zomerse lak. De lak heeft een gele glitter glans, dit maakt het lakje net even wat aparter.

IMG_6246

Om de lak een gel-look te geven, doe ik er een topcoat van de Hema over heen. De topcoat heeft Gel Look. De topcoat zorgt er voor dat de nagellak langer blijft zitten. Daarnaast geeft hij natuurlijk een glanslaagje aan mijn nagels.

IMG_6257

De nagellak van Kiko blijft 3 à 4 dagen zitten. Ze brokkelen gelukkig niet snel af! Deze roze lak is goed dekkend, waardoor ik maar een laag nagellak aan hoefde te brengen. De lakjes kosten tussen de €2.50 – €6.00. Ze zijn dus zeker de moeite waard om te proberen.

Ik kocht naast mijn nagellak ook nog een volume mascara, bronzer en nude lipstick. Hierover volgt natuurlijk ook nog een review!

Wat vind jij van mijn nieuwe nagellak?

IMG_6250.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment