IMG_3322.JPG

Vele van jullie kennen waarschijnlijk het make-up merk Kiko Milano. Kiko Milano is een cosmeticamerk uit Milaan met een keten van eigen winkels. Het merk verkoopt uiteenlopende beautyproducten waaronder make-up, huidverzorgingsproducten en accessoires. Het merk is populair door de combinatie van een luxueuze uitstraling, hoogstaande kwaliteit en toch zeer betaalbare producten. Sinds kort is er een vestiging in Nederland, in Amstelveen. Als beautyliefhebber moest ik hier natuurlijk heen.

IMG_3320.JPG

De Kiko winkel zit midden in het winkelcentrum. Het winkelcentrum is overdekt, ideaal om te winkelen voor de dagen met lage temperaturen. Het winkelcentrum heeft werkelijk elke winkel: de Bijenkorf, Douglas, Hema, Sushi tentjes etcetera.

Het winkelcentrum is verdeeld in verschillende gebieden. Bij elk gebied zie je kaarten en pijlen, zodat je weet hoe je naar welke winkel moet. Het winkelcentrum heeft ook een lounge gedeelte, hier kun je bijvoorbeeld even je telefoon opladen. Bij dit gedeelte zit ook de nieuwste winkel van het winkelcentrum: de Kiko Milano winkel.

IMG_3327.JPG

Even op de foto met het uithangbord van Kiko. De winkel ziet er precies hetzelfde uit als de andere winkels. Dit is erg slim van Kiko, want alle producten staan op dezelfde plaats. Het viel me erg mee hoe druk het was in de winkel (gelukkig maar).

IMG_3471.JPG

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar wat ik gekocht heb. Ik heb een facebrush gekocht en twee kleuren (licht beige en bruin/goud) oogschaduw. En van de lieve Sint heb ik een kerst/sinterklaas pakket gekregen met onder andere een mascara, oogpotlood(bruin) en een nagellak (leverkleurig). Zo zag het kerstpakketje er uit.

Ik ben erg fan van Kiko. Ik ben tevreden met de mascaras, nagellakjes, bronzer en ook kwasten. Ik heb verschillende kwasten van Kiko Milano. De vorm van de kwasten blijft erg mooi. De make-up blijft lang zitten. Oftewel een goede kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

Ben jij al bij de Kiko Milano winkel in Amstelveen geweest?

IMG_1969

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

16 Comments

  1. Wauw ik wist niet dat er zo’n groot winkelcentrum was in Amstelveen. Ik vind het er erg mooi uitzien 😀 Ik ben zelf gek op hun nagellakjes.

Write A Comment