11638086_10206953811467870_21698060_n
Sinds vrijdag heeft Kiko Milano hun eerste winkel geopend op Amsterdam Centraal. Het wachten op je trein is dus geen straf meer!

Wisten jullie dat er nog meer gave winkels op Amsterdam CS komen? In augustus opent Victoria’s Secret hun store. Ook Rituals en Lush hebben al een winkel geopend. Amsterdam Centraal station wordt langzaam een shopping centre / walhalla.

IMG_8114.JPG

Kiko Milano heeft super veel leuke nagellakjes. Je kunt er ook mooie lipsticks en oogschaduws halen. Het merk heeft een breed scala aan kleuren. Je hebt er ook beauty essentials als kwasten, skincare producten en wimperkrullers. Kiko Milano staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten en de betaalbare prijs. Dit is de derde vestiging van Kiko Milano in Nederland. De andere vestigingen zitten in Amstelveen en Rotterdam Alexandrium.

Hier zijn wat sfeerbeelden van de winkel;

IMG_8121.JPG

Het uitgebreide lippenstiften schap van Kiko Milano

IMG_8115.JPG

Middenin de winkel worden de nieuwste producten van Kiko Milano gepromoot. Hier stond bijvoorbeeld zonnebrand, een haar serum en bodylotion. De echte summer musthaves heeft de beautywinkel dus!

IMG_8120.JPG

Deze fleurige lipsticks staan bij de kassa. Je kunt het bijna niet laten om er geen een mee te nemen. 

IMG_8117.JPG

Ik heb zelf twee make-up producten gekocht. Hier test een medewerkster van Kiko Milano een wenkbrauwpotlood bij mij uit. Dit product heb ik gekocht samen met een BB cream. De BB cream wil ik in de zomer gaan gebruiken in plaats van foundation. Binnekort meer over mijn nieuwe producten!

Ben jij al geweest bij Kiko’s winkel op Amsterdam Centraal?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

13 Comments

 1. Wat tof! Ik had inderdaad gehoord dat er meer winkels zouden openen op Amsterdam CS maar had niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gebeuren! Ben vooral excited voor de opening van de VS winkel 😀

  • Come-Moda Reply

   Ja me too, eind augustus is de VS winkel open!

 2. Nadat ik diezelfde dag nog had gelezen dat er een Kiko in Amsterdam Centraal zou gaan openen ben ik gelijk na werk erheen gehold, haha. Ik ging eerst altijd naar die van Amstelveen namelijk en nu is het binnen handbereik. Ik heb zelf een foundationkwast en een bruine oogpotlood gekocht. Ben benieuwd wat je van de bb cream gaat vinden! Ga je er een revieuw van maken? Groetjes, Cennet

  • Come-Moda Reply

   Haha ik heb precies hetzelfde! Ja ik ga een review maken van de BB cream 😉

 3. Gaaf! Ik had inderdaad wel gehoord dat Kiko binnenkort geopend zou worden, maar ik wist niet dat dat al zo snel was. Het ziet er ook heerlijk ruim uit. Snel maar eens langs gaan.

  • Come-Moda Reply

   Klopt, ze waren best snel open. Des te beter maar toch? XO

 4. Ohhh dit is zo gevaarlijk haha, nog even vlak voordat je trein vertrekt de Kiko winkel plunderen! :p Maar wel heel leuk. Ben ook blij dat er nu eentje in Rotterdam is gekomen!

  • Come-Moda Reply

   Ik hoop het ook voor je ! Je kan altijd nog online shoppen toch?

Write A Comment