Het is alweer een tijdje terug dat ik mijn beauty hair favorites met jullie heb gedeeld. Sinds mijn haar blond geverfd is, was ik mijn haar een keer in de week met de Kérastase Blond Absolu shampoo. In de blogpost van vandaag vertel ik jullie meer over deze lijn!

Deze shampoo zorgt voor ultraviolette verzorging voor blond haar. De vezels van je haar worden diep gehydrateerd en hersteld door hyaluronzuur en Edelweiss. De ultra-violet bestanddelen zorgen dat de oranje en gele tonen worden geneutraliseerd. Op deze manier blijven je blonde, ontkleurde of gehighlighte lokken stralen.

Deze shampoo beschermt het haar tegen dagelijkse oxidatie en vervuiling. Hierdoor blijft je blonde haar zo lang mogelijk mooi! Ook de Cicaflash zorgt voor extra verzorging, ideaal! Cicaflash in het kort: herstellende prestaties van een masker en een luchtige afwerking van een conditioner.

Ik heb mijn producten gekocht bij Cosmo Hairstyling Beverwijk. Als deze niet bij jou in de buurt zit, kun je op de Kérastase search zoeken voor de dichstbijzijnde salon!

Welke producten gebruik jij om je haar mooi te houden?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment