Bij de Kanarie Club in de Hallen Amsterdam kun je terecht voor van alles en nog wat: ontbijt, brunch, borrelen (in een poolbar – hoe leuk?!), dineren en een werkspot. Samen met Stefanie (bekend op Instagram als @francesstefanie) ging ik lekker een hapje eten – precies een jaar geleden voor de lockdown.

Het dinner menu is verkrijgbaar van 17.00 – 22.00 uur. Je hebt er verschillende starters, wij gingen voor de Asian inspired steak tartaar (€11). Je kunt er voor kiezen om een bijpassende wijn te bestellen, dat is de Dumanet – Merlot (€6,5).

Ik koos de USA steak, wortel, rode ui, aardappel en picalilly jus als main course (€18). Deze wijn wordt er bij aangeraden: Bacca Nera – Primitivo, Negroamaro (€5,5). Als side koos ik de frites met Parmezaan en dragonmayonaise (€5). Stefanie koos voor de truffel risotto, gerookte duxelles, gepocheerd ei (€16) – bijpassende wijn: Montagny 1er Cru – Bourgogne (Chardonnay) (€7,5).

Last but not least, dessert! We kozen beide Verschillende bereidingen van chocolade (€8). Het toetje was echt super lekker, zeker een aanrader.

Wist je dat je ook kon gaan voor een 3 course menu €35 ( Starter + main course + Dessert ). Een goede deal al zeg ik het zelf 😉

Openingstijden

MONDAY: closed
TUES. – THURS.:  08.3023.00
FRIDAY:08.3001.00
SATURDAY:09.3001.00
SUNDAY:09.3023.00

Ben jij wel eens geweest bij de Kanarie Club? Ik ben benieuwd naar je ervaring(en)!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment