IMG_0807.JPG

Zoals ik eerder vermeld ik houd ik van kaarsen. Na wat speurwerk op internet kwam ik op de site JewelCandle . Dit is een bedrijf dat kaarsen produceert met een sieraad er in. Er zijn drie edities: classis edition, limited edition en sweetheart edition. Uit deze edities kan je weer kiezen welk sieraad je wilt. Je kan kiezen voor oorbellen, een ring of een hanger, het is net wat je leuk vindt!

Ik koos zelf voor een witte kaars. Dit staat leuk bij het interieur van mijn huis. Mijn gekozen kaars heet Creamy Vanilla. De kaars ruikt dus ook naar vanille als ik hem aansteek, super lekker! In de kaars zitten oorbellen.

Het JewelCandle concept is als volgt; nadat je jouw JewelCandle hebt aangestoken en enige uren van de heerlijke geur hebt genoten, wordt het sieraad met de tijd zichtbaar in de was en komt deze aan de oppervlakte. Het sieraad is veilig verpakt in een hittebestendige folie . Zo wordt voorkomen dat jouw waardevolle sieraad in direct contact komt met de vloeibare was of met de vlam zelf.

jewel

Je kan het beste wachten met het verwijderen van het sieraad uit de kaars tot dit zonder problemen uitgevoerd kan worden. Hiervoor dient de kaars zo ver opgebrand te zijn, dat het volledige pakketje zichtbaar is. Wees oprecht voorzichtig hierbij en houd in ieder geval een stuk keukenrol bij de hand, waarmee je overtollige was direct kan opvegen.

Zodra het pakketje wat is afgekoeld, kan je het uitpakken. In het folie bevindt zich een ziplock zakje, waarin jouw unieke sieraad is verpakt. De sieraden zijn van 925 Sterling zilver gemaakt.  Aan ieder JewelCandle sieraad is een etiket vastgebonden, waarop staat aangegeven van welk materiaal het sieraad is gemaakt. Indien je graag de specifieke waarde van het sieraad wil weten, ga er dan simpelweg mee naar een juwelier. Deze kan je een schatting van de waarde van jouw ring, hanger of oorbellen geven.

IMG_0808.JPG

De geurkaarsen zijn leuk om cadeau te doen. Je hebt namelijk 2 in 1, en een geurkaars en een sieraad. Kortom ideaal!  Ik vind het concept van Jewel Candle zo leuk, dat ik ook een kaars mag weg geven aan mijn trouwe volgers, leuk he?!

Daarnaast kunnen jullie met de volgende code 10 % korting krijgen; comemoda10. De kortingscode is tot 11 november te gebruiken.

comemoda10De kaars die ik weg ga geven is rood. De geur en het sieraad houd ik nog even geheim. Het is wel zo leuk om een verassing thuis opgestuurd te krijgen. Wat je moet doen is de Come-Moda Facebook volgen en even laten weten via Instagram en/of Facebook dat je meedoet. Om meer kans te maken kun je de foto delen via Facebook. Ik zal binnen 2 weken contact op nemen met de winnares.

Wat vind jij van het Jewel Candle concept?

IMG_9983

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

14 Comments

  1. Ik vind dit concept erg leuk! Alleen de verpakking ziet er al leuk uit. Nog gaver om dan zoiets kado te doen en iemand te verassen met een leuk sieraad.

    Doe dan ook graag mee met je winactie!

  2. Wat een leuk concept! Maar hoe krijg je het sieraad schoon als het in het kaarsvet heeft gezeten?
    Ik ben sowieso echt dol op geurkaarsen, was net van plan om vanmiddag een flink inkopen te gaan doen want mijn blog kantoor moet lekker ruiken!

  3. Kwam het concept laatst al tegen, ik was meteen verkocht! En wat een leuke winactie, ik doe graag mee!

  4. Kun je de volgende keer links in je posts plaatsen? Ik kan nergens opklikken zodat ik word doorverwezen naar de website

  5. ziet er heerlijk uit! ik mag niet bestellen dus ik zal wel proberen om deze te kunnen winnen ( e-mail adres kan je vinden op mijn blog tussen contact ) fijn review! ps: leuk dat je het sieraad dat bij de kaars zit nog even geheim houd, dat maakt het extra spannend x

Write A Comment